Dorsey promoot BTC-donaties om SARS te beëindigen nadat Square 4.709 BTC heeft gekocht

Dorsey promootte BTC-donaties namens Feminist Coalition, een groep Nigeriaanse feministen.

Hij drong er bij zijn volgelingen op aan om bij te dragen aan het beëindigen van SARS-brutaliteit nadat Square 4.709 BTC had gekocht.

Voorafgaand aan deze ontwikkelingen zei Dorsey dat hij hoopt dat BTC de oorspronkelijke munt van internet zal zijn. Vechain kopen in je groep.

 

Jack Dorsey, de oprichter en CEO van Square, een betalingsbedrijf, riep onlangs zijn 4,8 miljoen Twitter-volgers op om bitcoin (BTC) te doneren om een ​​einde te maken aan politiegeweld in Nigeria. Dorsey promootte de BTC-donaties namens een Nigeriaanse groep feministen genaamd Feminist Coalition. In zijn tweet deelde Dorsey een tweet van de groep, die details gaf over hoe ze konden bijdragen aan het beëindigen van de brutaliteit van Nigeria’s Special Anti-Robbery Squad (SARS).

 

Bent u op zoek naar snelnieuws, hot-tips en marktanalyse?

 

Details verstrekken over hoe u BTC-donaties kunt doen, aldus de website van Feminist Coalition,

 

“SCHENK AAN DE FEMINISTISCHE COALITIE VIA BTC PAY SERVER, EEN SELF-HOSTED, OPEN-SOURCE CRYPTOCURRENCY BETALINGSPROCESSOR. HET IS VEILIG, PRIVÉ, CENSUURBESTENDIG EN GRATIS. SELECTEER EEN BEDRAG DAT JE WILT DONEREN IN USD EN KLIK OP DE KNOP “BETALEN MET BTCPAY” OM UIT TE CONTROLEREN. ” Bitcoin nu kopen is beter met de koers.

 

Square koopt 4.709 BTC

Dit nieuws komt een week nadat Square 4.709 bitcoins heeft gekocht ter waarde van ongeveer £ 38,48. Een rapport onthulde dit nieuws op 8 oktober en merkte op dat dit cijfer ongeveer 1% van de activa van het bedrijf vertegenwoordigt vanaf het tweede kwartaal van 2020. Om uit te leggen waarom het zo’n aanzienlijke hoeveelheid crypto heeft gekocht, zei Square dat het gelooft dat cryptocurrencies een instrument zijn van economische empowerment. Het bedrijf voegde eraan toe dat crypto de wereld een manier biedt om deel te nemen aan een wereldwijd monetair systeem, een doelstelling die overeenkomt met het doel ervan.

 

 

Volgens de Chief Financial Officer van het bedrijf, Amrita Ahuja,

 

“WIJ GELOVEN DAT BITCOIN HET POTENTIEEL HEEFT OM IN DE TOEKOMST EEN MEER ALGEMEEN VALUTA TE WORDEN. Terwijl het groeit in adoptie, zijn we van plan om op een gedisciplineerde manier te leren en eraan deel te nemen. VOOR EEN BEDRIJF DAT PRODUCTEN BOUWT OP BASIS VAN EEN MEER INCLUSIEVE TOEKOMST, IS DEZE INVESTERING EEN STAP OP DEZE REIS. ”

 

Daarvoor beweerde Dorsey dat hij wilde dat Square voorop liep in het legitimeren van crypto als betaalmiddel over de hele wereld. Om uit te drukken hoeveel vertrouwen hij heeft in BTC, zei Dorsey dat het internet binnenkort een eigen munt zal hebben. Hij voegde eraan toe dat het verstandig zou zijn om het internet te helpen deze prestatie te bereiken in plaats van te wachten tot het gebeurt. Dorsey zei verder dat hij niet zeker weet of de inheemse munt BTC zal zijn, maar hij hoopt dat het zal zijn